Cautare


27 Septembrie 2018
Pokemon Go ajunge la venituri de 2 miliarde de dolari

Pokemon Go a fost lansat in iulie 2016 si a innebunit intreaga lume timp de o luna sau doua, insa nu s-a mai evidentiat de atunci.

Iata ceea ce nu stiati: Jocul se descurca inca bine. Mai exact, extrem de bine. De fapt, Pokemon Go a acumulat in liniste venituri enorme si, recent, a depasit pragul de 2 miliarde de dolari. 

Potrivit estimarilor Apptopia intr-un blog post de luni, Pokemon Go a avut nevoie de doar 811 zile pentru a castiga 2 miliarde de dolari din achizitiile in aplicatie, al treilea cel mai rapid joc care realizeaza acest lucru. Pokemon Go a avut nevoie de 302 zile pentru a castiga primul sau miliard. In ciuda faptului ca s-a plasat in afara principalelor titluri, jocul a obtinut in liniste sume de bani pentru creatorul sau, Niantic. 

Niantic nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Oamenii continua inca sa joace Pokemon Go si sa cheltuiasca bani cu acest joc. In august, al fost al treilea cel mai mare joc mobil din SUA. In luna iunie a acestui an jocul a atins cel mai mare numar de jucatori activi de la lansarea sa din iulie 2016. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate