Cautare


08 Octombrie 2018
Noul Nintendo Switch ar putea sosi in 2019

Inca de la lansarea programului de abonare Switch Online pentru consola portabila de jocuri Nintendo Switch, stirile indica faptul ca firma ar putea planui o versiune actualizata pentru vara anului 2019, la putin peste doi ani de la lansarea dispozitivului.

Aceasta potrivit unui articol din Wall Street Journal, care sustine ca detine informatia de la "unii furnizori si persoanele care au cunostinte directe despre acest plan". 

Articolul speculeaza ca una dintre componentele vizate de actualizare este ecranul, care nu este la fel de luminos sau contrastant ca ecranele telefoanelor cu care ne-am obisnuit si, prin urmare, mai greu de vizualizat in lumina puternica a soarelui. 

Desi vanzarile Switch ar putea sa nu fie la fel ca inainte, noi jocuri continua sa soseasca. Doar in aceasta saptamana au sosit trei noi porturi NES pentru Switch Online. 

Nintendo nu este singurul producator de console care are in vedere actualizari. In cadrul E3 2018, Microsoft a anuntat planurile pentru o noua generatie Xbox, despre care zvonurile au indicat ca ar urma sa fie lansata in 2020. 

Nintendo nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate