Cautare


11 Octombrie 2018
Sony sustine ca va fi lansat succesorul PlayStation 4, insa nu il numeste inca PS5

Este necesara "urmatoarea generatie hardware", a declarat presedintele Sony pentru Financial Times.

Presedintele Sony ar fi confirmat ca firma lucreaza la un viitor PlayStation, insa nu l-a numit "PlayStation 5". 

"In acest moment, ceea ce pot spune este ca e necesar sa avem un hardware de ultima generatie", a declarat Kenichiro Yoshida pentru Financial Times luni. 

El nu a oferit detalii cu privire la forma pe care ar putea-o lua urmatorul PlayStation, insa sursele Financial Times au sugerat ca nu va fi o deviere majora de la PS4 si ca arhitectura fundamentala a noului PlayStation va fi similara. 

Sony nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii suplimentare.

Articolul sugereaza ca Sony nu este gata sa sara de la console la jocurile cloud-based, chiar daca concurentii precum Microsoft si potentialii rivali, precum Google, dezvaluire servicii de streaming de jocuri. 

Zvonurile din industrie sugereaza ca Sony ar putea planui o tableta sau mai multe dispozitive si ca ar putea astepta ca conectivitatea de date 5G sa devina larg raspandita pentru a asigura descarcarea rapida a jocurilor, a remarcat Financial Times. 

"Sony va incerca probabil sa foloseasca aceasta platforma PS4 de succes cat mai mult timp posibil", a declarat Kazunori Ito, analist al firmei de cercetare Ibbotson  Associates Japan, pentru Financial Times. 

PS4 a vandut peste 82 milioane de unitati de la lansarea sa din 2013, iar titlul sau exclusiv Marvel Spider Man a vandut 3,3 milioane de copii in primele trei zile de la lansarea sa din septembrie. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate