Cautare


20 Decembrie 2018
Super Smash Bros. Ultimate devine cel mai rapid vandut joc Nintendo Switch

Acesta a vandut 3 milioane de copii in 11 zile in SUA.

Super Smash Bros. Ultimate a adus lupta la 3 milioane de jucatori americani in cele 11 zile de la lansare si a devenit jocul Nintedo Switch cel mai bine vandut. 

De asemenea, este cel mai rapid vandut joc din seria Smash de 19 ani, potrivit datelor de vanzari din SUA, pe care Nintendo le-a publicat marti. 

Consola Switch in sine s-a vandut in peste 8,7 milioane de unitati intre lansarea sa din martie 2017 si luna noiembrie 2018, trecand in fata Sony PlayStation 4 si Microsoft Xbox One in acelasi punct al ciclului lor de existenta (ambele console ai fost lansate in 2013). Nintendo este de asteptat sa vanda 17,3 milioane de console Switch in 2019 la nivel mondial. 

Pokemon Let's Go s-a vandut, de asemenea, in 2 milioane de copii - numar care include atat versiunea Pikachu, cat si cea Eevee - de la lansarea sa din 16 noiembrie. 

Compania a evidentiat vanzarile de 1,4 milioane de unitati Super Mario Party de la lansarea din octombrie, in timp ce Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey si Mario Kart 8 Deluxe au ajuns la vanzari de 4 milioane, 4,7 milioane si, respectiv, 5 milioane unitati. 

Nintedo a declarat ca vanzarile de unitati hardware pentru 2018 sunt la cel mai ridicat nivel din 2011 si ca vanzarile eShop au crescut cu 105% fata de 2017.

Nu s-a facut nicio mentiune cu privire la serviciul Switch Online, care a fost lansat in septembrie si care este necesar pentru a juca Super Smash Bros. Ultimate online. Nintendo nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta cu privire la acest aspect. 

In ceea ce priveste Europa, Nintendo nu a oferit cifre de vanzari pentru Super Smash Bros. Ultimate, insa a declarat ca este cel mai rapid vandut joc pentru o consola. Vanzarile totale din primele trei zile ale jocului au fost cu aproape 30% mai mari decat cele ale Mario Kart Wii, care a fost livrat la nivel mondial in peste 37 milioane de copii. 

Super Smash Bros. Ultimate este, de asemenea, cel mai rapid vandut joc vreodata in eShop Europa, a declarat Nintendo. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate