Cautare


01 Februarie 2019
Jocul mobil Nintendo Mario Kart, amanat pana in vara

Mario Kart Tour nu va fi lansat decat in aceasta vara, a anuntat Nintendo joi.

Jocul de curse kart trebuia sa ajunga pe dispozitivele mobile pana la sfarsitul lunii martie, insa compania japoneza a anuntat in cel mai recent raport privind castigurile si pe contul sau de Twitter ca are nevoie de inca cateva luni pentru a imbunatati calitatea aplicatiei si pentru a extinde ofertele de continut post-lansare. 

Jucarea iubitei serii de curse pe telefoane si tablete este o perspectiva interesanta, insa Nintendo Life a remarcat ca Mario Kart Tour a ramas destul de misterios - inca nu a fost prezentat niciun material ori alte detalii concrete. 

La scurt timp dupa ce a fost anuntat, s-a zvonit ca ar fi vorba despre o aplicatie gratuita, iar Nintendo a declarat anterior ca va opera "un serviciu" pentru Mario Kart Tour, implicand actualizari si modificari regulate. 

Nintendo a vandut 9.41 milioane de console Switch in ultimele trei luni din 2018, a evidentiat Engadget, ceea ce aduce vanzarile sale de pana acum la 32,27 milioane. Consola are inca de parcurs un drum lung pana cand va ajunge din urma Wii, cu vanzari de 101,63 milioane. 

Raportul privind castigurile a evidentiat si succesul unor titluri mari pe Nintendo Switch - Super Smash Bros Ultimate a vandut 12,08 milioane de copii dupa lansarea sa din decembrie, Pokemon Let's Go a vandut 10 milioane de copii dupa lansarea sa din noiembrie, iar Super Mario Party a vandut 5,3 milioane de unitati de la lansarea din octombrie. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate