Cautare


19 Februarie 2019
Razer va inchide magazinul de jocuri digitale

Vesti proaste pentru fanii magazinului digital de jocuri Razer, pe care producatorul de hardware pentru jocuri l-a lansat abia in luna aprilie a anului trecut.

Ca parte a "planurilor de realiniere" ale companiei, aceasta va inchide Razer Game Store in 28 februarie, potrivit unui anunt publicat sambata, observat de PC Gamer. 

"A fost un privilegiu pentru noi sa recomandam si sa livram oferte excelente de joc digital", a declarat compania din Irvine, California. "Vom investi in alte moduri de a oferi continut excelent si de a introduce promotii de joc prin intermediul Razer Gold, sistemul nostru de credite virtuale". 

Magazinul, lansat pentru prikma data pe pietele din SUA si Europa si mai tarziu in Asia de Sud-Est, a oferit oferte de joc exclusive si reduceri la periferice. 

Compania va onora totusi precomenzile facute prin intermediul magazinului. Jocurile care au fost deja achizitionate vor functiona, insa va trebui sa preluati cheile de produs Steam sau Uplay inainte de inchiderea magazinului. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate