Cautare


Fortnite World Cup incepe in luna aprilie
25 Februarie 2019 Jocuri

Fortnite World Cup incepe in luna aprilie

Campionul unic va pleca acasa cu 3 milioane de dolari.

Dezvoltatorul Epic Games a lansat vineri mai multe detalii despre Cupa Mondiala Fortnite, care incepe cu 10 jucatori calificati online pe saptamana, in perioada 13 aprilie - 16 iunie. Epic va oferi saptamanal 1 milion de dolari jucatorilor eligibili si platile vor fi distribuite pe larg, a declarat compania. 

Primii 100 de jucatori si cele mai bune 50 de echipe din lume vor participa la finalele Cupei Mondiale Fortnite din New York, din 26-29 iulie, cu un fond de premii de 30 milioane dolari. Fiecare jucator va primi cel putin 50.000 de dolari, iar campionul unic va primi 3 milioane de dolari.

Epic Games a anuntat Cupa Mondiala in iunie, laudandu-se, de asemenea, ca jocul battle royale a ajuns la 125 milioane de utilizatori (se pare ca in noiembrie a depasit 200 milioane). Calificarile pentru Cupa Mondiala vor fi bazate pe merit, a declarat Epic in iunie si nu "vor vinde echipe sau francize, nici nu vor permite tertelor ligi sa faca acest lucru". 

Epic intentioneaza sa ofere 100 milioane de dolari in acest an prin intermediul premiilor competitive, iar Cupa Mondiala nu este singura modalitate de a castiga. Epic a declarat ca va continua sa ofere 1 milion de dolari in turnee saptamanale care ofera o varietate de moduri, pana la sfarsitul acestui an. 

Fortnite: Battle Royale poate fi jucat in mod gratuit pe PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC-uri, iPhone-uri si dispozitive Android. Regulile in Battle Royale sunt simple - o suta de oameni aterizeaza pe o insula, cauta arme si unelte, apoi se lupta pana cand o singura persoana ramane in picioare. 

Desi jocul poate fi descarcat gratuit, jucatorii platesc pentru look-uri alternative pentru personajele lor, precum si pentru miscxari si dansuri optionale, cunoscute sub numele de emote. Fortnite a raportat un profit de 3 miliarde de dolari in 2018. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate