Cautare


19 Martie 2019
Jucatorii PUBG din India sunt arestati doar pentru ca joaca acest joc

Jocul mobil battle royale a fost interzis in statul Gujarat in data de 6 martie, de atunci fiind facute cel putin 16 arestari.

Saptamana trecuta, guvernul din Gujarat, un stat cu o populatile de peste 60 de milioane, a interzis Battlegrounds Mobile al PlayerUnknown, jocul responsabil pentru actualul boom al jocurilor battle royale. Oricat de amuzanta ar parea aceasta interdictie, autoritatile locale nu o iau drept o gluma. 

Peste 10 studenti au fost arestati in orasul Ahmedabad pentru ca au jucat shooter-ul mobil, iar alte 16 persoane au fost arestate in orasul Rajkot doar ultima saptamana, a raportat BBC. 

Multi locuitori ai Indiei sunt nemultumiti de aceasta noua restrictie. 

Jocul a fost interzis in data de 6 martie de catre comisarul de politie al Gujaratului, Manoj Agrawal. Jocul, potrivit autoritatilor locale, provoaca prea multa dependenta, in special in randul elevilor. Un ministru din Goa, un alt stat indian, a numit jocul "demonul din fiecare casa", a raportat Hindustan Times. Fortnite, un joc battle royale similar, care este la randul sau disponibil in forma mobila si este popular in intreaga lume, nu a primit o astfel de interdictie. 

"Am fost...surprinsi sa aflam ca comunitatile locale din cateva orase au decis sa interzica jucarea jocului nostru", a declarat PUBG Mobile. "Lucram sa intelegem baza legala a unor astfel de interdictii si speram sa avem un dialog constructiv cu autoritatile competente, pentru a retrage aceasta interdictie". PUBG Mobile a mai declarat ca incearca sa introduca "un sistem gameplay sanatos" in India si sa gaseasca o solutie rezonabila. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate