Cautare


22 Martie 2019
Fortnite pare de neoprit cu aproape 250 de milioane de jucatori inregistrati

Fortnite, nu doar un joc, ci si un fenomen cultural, isi continua marsul spre dominatia mondiala.

Jocul shooting numara aproape 250 milioane de jucatori inregistrati de la lansarea sa din 2017, a declarat dezvoltatorul sau, Epic Games, miercuri. Aceasta inseamna si ca jocul a adaugat aproximativ 50 de milioane de jucatori in ultimele patru luni, de cand Epid a anuntat numarul jucatorilor ca fiind de 200 de milioane. 

Stirile indica nu doar ca jocul continua sa fie unul dintre cele mai mari succese ale tuturor timpurilor, insa arata si ca noii rivali, precum Apex Legends, nu au atras inca un numar semnificativ de jucatori. Ambele jocuri aduc jucatorii unul impotriva celuilalt intr-un "battle royale" sau o competitie last-man-standing. Ambele pot fi descarcate in mod gratuit, isi obtin veniturile prin vanzarea de bunuri virtuale care nu afecteaza gameplay-ul. 

"Nu vedem deloc o tendinta descendenta" in privinta utilizatorilor, a declarat Tim Sweeney, CEO Epic, intr-un interviu. 

Ce a facut Fortnite sa fie deosebit de popular este stilul sau de desen animat, caracterele care efectueaza miscari de dans si provocarile sale in schimbare pentru jucatori. Cu toate acestea, Fortnite nu este singurul joc de acest gen. PlayerUnknown Battlegrounds, cunoscut ca PUBG, a fost lansat in 2017 si are acum 100 milioane de utilizatori. Si Apex Legends, care a fost lansat de Electronic Arts in februarie, a castigat, la randul sau, atentie. Acest joc a crescut rapid dupa lansarea sa din februarie, ajungand la 50 de milioane de utilizatori in prima sa luna. 

Pe masura ce interesul pentru Apex Legends a crescut, analistii au inceput sa se intrebe daca acesta poate detrona Fortnite ca fiind cel mai mare joc de lupte existent. Cresterea continua a Fortnite poate sugera, insa, altceva. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate