Cautare


06 Mai 2019
Jocul mobil Game of Thrones: Conquest a facut peste 200 milioane de dolari

Daca sunteti un fan al Game of Thrones si ati acumulat metadatele relevante, probabil ati vazut reclame pentru jocul mobil oficial Game of Thrones, Conquest. Reclamele la acest joc se afla pe tot internetul, ceea ce are sens, avand in vedere ca in prezent ruleaza ultimul sezon Game of Thrones.

Game of Thrones: Conquest, care adopta modelul tipic microtransaction-heavy free-to-play, a atras 19 milioane de dolari in aprilie, potrivit Sensor Tower. A fost cea mai importanta luna din istoria jocului. De la lansarea sa din octombrie 2017, Conquest a ajuns acum la 214 milioane de dolari, a anuntat firma de cercetare. 

Disponibil atat pe dispozitivele iOS, cat si pe cele Android, Conquest este un joc oficial licentiat Game of Thrones, asemanator cu succesele mobile precum Clash of Clans. In joc, puteti sa va construiti regatul, sa faceti aliante cu alte Case si sa achizitionati cu bani reali moneda in joc. 

Aurul din joc este folosit pentru a cumpara articole speciale si upgrade-uri, precum si pentru a grabi timpii de asteptare. Nu trebuie sa cheltuiti bani pentru a primi aur, insa Sensor Tower indica faptul ca jucatorul mediu cheltuieste 18 dolari. 

Desi 200 milioane de dolari reprezinta o suma imensa, este departe de regele jocurilor mobile. Pokemon Go a trecut anul trecut pragul de 2 miliarde de dolari, spre exemplu. Insa, cu trei saptamani ramase din Game of Thrones, Conquest este susceptibil sa aduca castiguri mari intr-o perioada scurta. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate