Cautare


16 Mai 2019
Netflix se pregateste pentru E3 cu Stranger Things si altele

Netflix se pregateste pentru unul dintre cele mai mari evenimente de gaming ale anului

Serviciul de video streaming va gazdui propriul panou la Electronic Entertainment Expo, sau E3. Intitulat "Bringing Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals Into Video Games", panoul va face parte din E3 Coliseum, unde companiile se afla in centrul atentiei pentru a discuta despre proiectele lor. Potrivit contului Twitter al Netflix, compania va vorbi despre viitorul sau joc Stranger Things si "cu siguranta vor veni mai multe". 

Netflix a inceput sa ofere continut interactiv in iunie 2017, odata cu lansarea Puss in Book pentru copii. In luna mai a anului trecut, a anuntat ca Telltale Games Minecraft: Story Mode va fi prezentat pe platforma si a permis spectatorilor sa interactioneze cu jocul ca pe orice alt sistem gaming. 

In luna decembrie a anului trecut, Netflix a dublat utilizarea platformei sale si pentru joc. A fost lanasat Stranger Things 3: The Game in cadrul The Game Awards si mai apoi a fost lansat Black Mirror: Bandersnatch. Compania a confirmat in martie planurile sale cu privire la continutul mai interactiv. 

E3 se desfasoara in perioada 11-13 iunie, un moment interesant pentru Netflix, avand in vedere ca sezonul 5 din Black Mirror incepe in 5 iunie, iar sezonul 3 din Stranger Things incepe in 4 iulie. 

Netflix nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Sursa:
www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate