Cautare


28 Mai 2019
Microsoft sustine ca serviciul sau de streaming Xbox "xCloud" va functiona cu mii de jocuri

Compania nu a anuntat insa cand va incepe sa testeze public serviciul sau cat va costa.

Anul trecut, Microsoft a anuntat Project xCloud, un serviciul de gaming care va permite sa jucati jocuri video transmise pe internet, asemanator modului in care urmariti videoclipurile difuzate de Netflix. De atunci, a anuntat o serie de caracteristici si capacitati. 

Vineri, compania a publicat un blog post in care discuta despre modul in care serviciul foloseste hardware asemanator cu consolele Xbox One existente. Aceasta inseamna ca o biblioteca existenta de peste 3.500 de jocuri va functiona pe serviciu "fara alte modificari cerute de dezvoltator", a declarat Microsoft. 

"Cu alte cuvinte, dezvoltatorii vor putea scala dramatic jocurile existente pe diferite dispozitive, fara dezvoltare suplimentara, fara intretinere suplimentara a bazei de cod si fara actualizari separate", a declarat compania. "Cand un dezvoltator actualizeaza versiunea Xbox a titlului, acele actualizari se vor aplica, de asemenea, tuturor versiunilor disponibile pe Project xCloud fara alte lucrari suplimentare". 

Anuntul este cel mai recent efort al Microsoft de a atrage oamenii spre viitorul sau serviciu. Si exista un motiv intemeiat pentru ca Microsoft sa discute despre aceasta mai devreme. 

Un numar tot mai mare de titani ai industriei de tehnologie si de jocuri si-au anuntat intentia de a concura cu xCloud sau se zvoneste ca vor face acest lucru in curand. Printre acestia se numara gigantul internet Google, care a anuntat in martie serviciul de streaming Stadia, dupa un parteneriat high-profile cu Ubisoft, producatorul seriei populare de aventura Assassin's Creed. 

Producatorul de jocuri Electronic Arts si-a anuntat intentia de oferi un serviciu de streaming anul trecut si se zvoneste ca Amazon isi pregateste propria oferta. 

In ceea ce priveste Microsoft, compania a facut deja echipa cu un alt gigant al industriei de jocuri, Sony, anuntand intentia de a lucra impreuna la streaming-ul de jocuri, intre altele. 

De asemenea, Microsoft a declarat ca peste 1.900 de jocuri sunt in dezvoltare pentru Xbox One, toate putand rula si pe serviciul xCloud. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate