Cautare


11 Iunie 2019
Proiectul Xbox Scarlett detaliat in cadrul E3 2019: grafica 8K, 120 fps, anul lansarii 2020

Noua consola Microsoft va avea, de asemenea, un SSD si titlul de lansare va fi Halo Infinite.

Pregatiti-va pentru un nou Xbox. Microsoft a oferit mai multe detalii cu privire la viitoarea consola de jocuri video Xbox, denumita Scarlett, in cadrul unei prezentari inaintea Electronic Entertainment Expo, sau E3. Noul dispozitiv va fi de patru ori mai puternic decat Xbox One X si va fi alimentat de un chip AMD. 

Microsoft a declarat ca noua consola va fi in masura sa ofere rate de pana la 120 cadre pe secunda, sau de doua ori media televizoarelor. Noul dispozitiv va include, de asemenea, un solid state drive, a declarat Microsoft, ceea ce inseamna ca dispozitivul va incarca jocurile mult mai rapid decat prin intermediul hard drive-urilor mai vechi. 

"O consola ar trebui sa fie construita si optimizata pentru un singur lucru: gaming", a declarat seful Xbox, Phil Spencer, in cadrul prezentarii companiei. 

Compania a declarat ca noul Xbox va fi lansat cu urmatorul mare joc al acesteia, Halo Infinite. 

Urmatorul Xbox al Microsoft, de asteptat sa ajunga in magazine anul viitor, vine intr-o perioada de tranzitie in lumea jocurilor video. Atat Microsoft, cat si Sony, au anuntat planuri de a lansa console video din urmatoarea generatie, urmand dispozitivelor Xbox One si PlayStation 4, lansate prima data in 2013. Insa nou venitii au de gand sa schimbe lumea jocurilor video si pot oferi o noua competitie. 

Google a anuntat in martie un nou serviciu de gaming denumit Stadia, care permite jucatorilor sa transmita jocuri pe internet intr-o modalitate similara celei in care transmitem filme pe Netflix acum. Stadia nu necesita o consola de jocuri pentru a fucntiona si va fi gratuit atunci cand cumparati un joc de la Google.

Totusi, producatorii de jocuri au declarat ca conexiunile la internet din intreaga lume nu sunt suficient de fiabile pentru streamingul jocurilor.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate