Cautare


01 Iulie 2019
Jocurile Google Stadia nu vor fi mai ieftine decat versiunile PS4 si Xbox One

Veti avea nevoie de o conexiune rapida la internet pentru a folosi serviciul de streaming de jocuri Google Stadia atunci cand acesta va fi lansat in luna noiembrie, insa acest lucru nu inseamna ca jocurile vor fi mai ieftine. Seful Stadia, Phil Harrison, a dezvaluit ca jocurile vor consta la fel ca si omologii de pe PlayStation 4 si Xbox One.

"Nu stiu de ce ar fi mai ieftin", a declarat Harrison pentru Eurogamer joi. 

"Valoarea pe care o obtii din joc pe Stadia inseamna ca poti sa il joci pe orice ecran din viata ta - TV, PC, laptop, tableta, telefon", a declarat acesta. "In teorie, versiunea Stadia a unui joc va fi la cea mai inalta calitate posibila de inovare si sofisticare pe partea motorului de joc". 

Harrison nu a dezvaluit pentru Eurogamer exact cat vor costa jocurile Stadia. 

"Stadia Pro vine cu avantajul suplimentar al oportunitatilor de reducere a continutului pentru achizitie. Specificatiile discounturilor vor fi dezvaluite odata de platforma este live", a declaratat un purtator de cuvant al Google. 

Stadia se va lansa cu 30 de jocuri, inclusiv Baldur's Gate, Borderlands 3 si Doom Eternal. 

Veti avea cateva optiuni pentru abordarea Stadia, doua dintre ele nefiind disponibile pana in 2020. Nivelul Base este gratuit pentru orice joc pe care il achizitionati prin Stadia pana la 1080/60p in stereo (la 10Mb/s), in timp ce Stadia Pro, pentru 10 dolari pe luna, va ofera calitate HDR 4K/60p (la 35Mb/s) cu sunet surround 5,1, jocuri gratuite adaugate bibliotecii dvs. si discounturi. 

Exista o singura modalitate de a-l juca in 2019: oferta de precomanda Founder's Edition de 130 dolari va ofera acces in noiembrie, un controller din editie limitata, un dispozitiv streaming Chromecast Ultra, trei luni de Stadia Pro, Destiny 2, primul acces la crearea se nume de utilizator si un buddy pass, care ofera unui prieten trei luni pentru a incerca Stadia Pro. 

Puteti, de asemenea, precomanda un controller Stadia de sine statator pentru 69 dolari, insa acest lucru in special pentru cei care au ales Founders's Edition sau vor avea acces prin intermediul unui buddy pass. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate