Cautare


26 Iulie 2019
65% dintre jucatorii online s-au confruntat cu amenintari, urmarire sau "hartuiri grave"

Un nou studiu de la ADL dezvaluie partea urata a jocurilor online

Jocurile online pot fi populare si distractive, insa nu fara capcane. Peste 70% din jucatorii online s-au confruntat cu o anumita forma de hartuire, potrivit unui studiu publicat joi de Anti-Defamation League's Center on Technology and Society. Iar 65% dintre jucatori au declarat ca s-au confruntat cu "hartuire severa", inclusiv amenintari fizice, urmarire si hartuire sustinuta. 

"Ura online face rau in realitate", a declarat CEO ADL, Jonathan Greenblatt. "De fiecare data cand cineva dintr-un joc multiplayer online ameninta fizic sau hartuieste un alt jucator  in mod repetat din cauza a cine este sau ce crede, aceasta experienta nu se termina pentru acel individ atunci cand se termina jocul". 

ADL, in parteneriat cu firma de analiza a datelor Newzoo, a colectat rezultatele sondajului de la 1.045 de americani adulti cu varste intre 18 si 45 de ani. Intre respondenti s-au aflat persoane LGBTQ+, evrei, musulmani, afro-americani si hispanici/latini care au jucat jocuri pe PC, console si platforme mobile. Sondajul a fost efectuat in perioada 19 aprilie - 1 mai. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate