Cautare


02 Septembrie 2019
Minecraft Earth beta se deschide utilizatorilor Android

Jocul mobil AR si-a extins versiunea beta.

Minecraft Earth si-a deschis acum beta-ul la utilizatorii de Android. Joi, Minecraft a scris ca a lansat versiunea beta Android, care este doar pe baza de invitatie, in cinci orase. 

"Android beta este in sfarsit aici! Lucram din greu la lansarea actualizarii in cinci orase: Seattle, Londra, Tokyo, Stockholm si Mexico City", arata tweet-ul de pe contul Minecraft Earth. Luni, Minecraft a declarat ca va lansa actualizarea Android pe parcursul saptamanii. 

Cei invitati sa se alature versiunii beta vor trebui sa se conecteze cel putin o data la sapte zile pentru a-si pastra contul activ, a sustinut Minecraft. Dispozitivele trebuie sa ruleze pe Android 7 sau o versiune mai noua, iar jucatorii trebuie sa aiba peste 18 ani. Beta a fost lansat pentru utilizatorii iPhone cu iOS 10 sau o versiune ulterioara luna trecuta. 

La fel ca Pokemon Go, Minecraft Earth este un joc mobil de realitate augmentata unde jucatorii pot explora lumea reala si pot construi folosind caramizi Minecraft. A fost dezvaluit in luna mai, Microsoft prezentand gameplay-ul intr-un trailer. 

Pentru a va inscrie, aveti nevoie, de asemenea, de un cont Microsoft sau Xbox Live si autentificare in magazinul de aplicatii. Prin inscrierea la beta, puteti obtine un skin gratuit pentru Minecraft Earth si Minecraft Bedrock. 

Pe viitor sunt asteptate, de asemenea, capacitati multiplayer. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate