Cautare


09 Octombrie 2019
PlayStation 5 va fi lansat pana la Craciunul din 2020

Sony a anuntat ca PlayStation 5 va fi lansat la nivel mondial la sfarsitul anului viitor.

Consola de jocuri va veni cu un nou controller care utilizeaza o tehnologie imbunatatita a vibratiilor. 

Consola va avea un solid-state drive, ceea ce inseamna ca jocurile vor porni mai repede si timpii de incarcare vor fi mai redusi. Grafica consolei primeste, de asemenea, un upgrade, cu adaugarea de noi tehnologii pentru imbunatatirea efectelor de lumina. 

Actualizarea pare sa ofere upgrade-uri similare cu consola rivala Microsoft Xbox. 

Cea mai recenta versiune a Xbox, cunoscuta in prezent ca Project Scarlett, va fi, de asemenea, lansata in preajma Craciunului 2020. 

Jim Ryan, presedintele Sony Interactive Entertainment, a declarat intr-un blog post pe website-ul PlayStation ca firma doreste sa "aprofundeze senzatia de imersiune atunci cand joci jocuri" prin intermediul controller-ului. El a spus ca totul este despre a simti jocul cat mai realist. 

In prezent nu exista imagini cu noua consola sau vreun cuvant cu privire la jocurile care vor fi lansate impreuna cu ea, insa Ryan sustine ca compania va impartasi mai multe detalii despre consola in urmatoarele luni. 

Anuntul vine intr-un moment in care tot mai multe persoane se indeparteaza de consolele traditionale de jocuri pentru a transmite jocuri online printr-o varietate de dispozitive, telefoanele dovedindu-se cele mai populare. 

In ultimii ani, Google si Apple au lansat, de asemenea, abonamente de jocuri pentru a rivaliza cu serviciul de jocuri online PlayStation Now. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate