Cautare


20 Decembrie 2017
Microsoft investeste 50 milioane dolari in combaterea schimbarilor climatice cu AI

Gigantul in domeniul tehnologiei incearca sa utilizeze inteligenta artificiala pentru a transforma cantitati masive de date brute despre clima, apa, agricultura si biodiversitate in informatii utile.

Microsoft cauta sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a salva planeta.
Compania a anuntat ca angajeaza 50 milioane de dolari in combarea schimbarilor climatice, cu AI. Investitia face parte dintr-un plan de cinci ani al Microsoft, care spera sa foloseasca datele pentru a ajuta. 

Pentru a face aceasta, a declarat compania, este nevoie de inteligenta artificiala robusta, care sa poata transforma cantitatile masive de date in informatii utile. AI se va aplica in patru domenii principale ale mediului: clima, apa, agricultura si biodiversitate.

"La Microsoft, credem ca AI pentru Pamant va fi un factor de multiplicare a fortelor pentru grupuri si indivizi care creeaza solutii durabile", a declarat Brad Smith, Microsoft chief legal officer. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate