Cautare


Facebook, Google si altii abordeaza traficul online de animale salbatice
09 Martie 2018 Mediu

Facebook, Google si altii abordeaza traficul online de animale salbatice

Coalitia Globala pentru Oprirea Traficului Online de Animale Salbatice se mandreste cu o lista care contine marile companii din domeniul tehnologiei. Obiectivul este lupta impotriva braconierilor prin oprirea comertului electronic cu produse animale ilegale.

Internetul este un instrument de nepretuit pentru cresterea gradului de constientizare in ceea ce priveste situatia vietii salbatice.
Din nefericire, internetul a devenit, de asemenea, un instrument cheie pentru braconieri. 

Peste 20.000 de elefanti africani sunt sacrificati ilegal in fiecare an, coltii lor fiind vanduti ca bijuterii din fildes, iar aprope trei rinoceri sunt sacrificati in fiecare zi, coarnele lor fiind vandute ca afrodisiac si pentru alte produse, potrivit World Wildlife Fund. Iar internetul face vanzarea acestor bunuri ilegale mult mai usoara. 

De aceea Facebook, Google, Microsoft, Pinterest, Alibaba, Baidu si alte 15 companii din domeniul tehnologriei din intreaga lume s-au alaturat WWF, International Fund for Animal Welfare si Traffic, o organizatie nonprofit care monitorizeaza comertul cu produse salbatice, pentru a crea Coalitia Globala pentru Oprirea Traficului Online de Animale Salbatice.

"Aducerea impreuna a acestor giganti din industrie este cea mai buna modalitate de inchidere sistematica a web-ului pentru traficantii de animale salbatice", a declarat Crawford Allan, senior director of wildcrime and traffic in cadrul WWF. 

Fiecare dintre companiile din coalitie va crea politici si solutii care vizeaza traficul de animale salbatice pe internet. Scopul general este acela de a colabora pentru a reduce colectiv traficul de animale salbatice pe site-urile lor cu 80% in urmatorii ani.

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate