Cautare


12 Aprilie 2019
Peste 3.500 de angajati Amazon indeamna compania sa intensifice lupta impotriva schimbarilor climatice

Angajatii vor ca Amazon sa inceteze sa vanda serviciul cloud industriei de petrol si gaze.

Angajatii Amazon doresc ca compania sa depuna mai multe eforturi in lupta impotriva schimbarilor climatice. 

Intr-o scrisoare deschisa adresata CEO-ului Jeff Bezos si consiliului de administratie al companiei, publicata miercuri, 3.541 de angajati Amazon solicita gigantului e-commerce sa intreprinda actiuni mai agresive in lupta impotriva schimbarilor climatice. 

"Amazon are resursele si amploarea pentru a surprinde imaginatia lumii si a redefini ce este posibil si necesar pentru a face fata crizei climatice", se arata in scrisoare. "Credem ca aceasta este o oportunitate istorica pentru Amazon pentru a semnala, impreuna cu angajatii, ca suntem gata sa fim un lider in problema climatica". 

Angajatii au inclus in scrisoare o lista de lucru pentru Amazon. Ei au cerut companiei sa faca un plan la nivel de corporatie pentru a ajunge la 100% energie din surse regenerabile in timp util, sa inceteze sa vanda serviciul Amazon cloud companiile de petrol si gaze, astfel incat sa acestea sa nu mareasca extractia de combustibili fosili, sa opreasca donatiile catre cei care voteaza impotriva legislatiei climatice si altele. 

Ca raspuns, un purtator de cuvant Amazon a declarat ca compania a lansat cateva programe majore si de impact si ca "munceste din greu pentru a integra pe deplin aceasta abordare la Amazon". 

Aceasta nu este prima data cand angajatii Amazon isi exprima ingrijorarea cu privire la comportamentul de afaceri al companiei. In luna iunie a anului trecut, angajatii gigantului e-commerce i-au scris lui Bezos sa opreasca vanzarea tehnologiei de recunoastere faciala agentiilor de aplicare a legii din SUA. Acestia se temeau de modul in care software-ul Rekognition al companiei va fi folosit de catre Immigration and Customs Enforcement si Department of Homeland Security in actualul climat politic. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate