Cautare


01 Iulie 2019
Brother a acordat premiul pentru derularea de activitati de protectie a naturii si conservarea biodiversitatii

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru mediul de afaceri, a acordat recent premiul pentru cea mai aplicativa lucrare de disertatie din cadrul programului de master din cadrul facultatii de imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB).

Berbecel Ionela Aurelia este castigatoarea premiului pentru lucrarea de disertatie cu tema: ”Analiza impactului generat asupra apei subterane si a apei de suprafata prin depozitarea controlata a deseurilor”. Scopul acordarii de catre Brother  a premiului in  valoare de 500 de euro are rolul de a sprijini desfasurarea de activitati viitoare de protectie a naturii si conservare a biodiversitatii si recunoasterea implicarii absolventului in activitatile de protectie a mediului. Evaluarea candidaturilor a fost facuta de membrii comisiilor de examinare in cadrul sesiunii de sustinere a lucrarilor de disertatie, alaturi de reprezentantul companiei Brother, Simona Predescu.

“Dupa circa 10 ani de implicare in activitati de ecologizare a zonelor protejate din Romania, Brother contribuie prin acest acord la sustinerea programelor educationale de prevenire a degradarii mediului si incurajeaza tinerii care aleg o profesie dedicata protejarii naturii”, a declarat in cadrul ceremoniei Simona Predescu, Marketing Coordinator Brother Romania.

Acest premiu face parte dintr-o serie de demersuri derulate in cadrul unui acord de parteneriat semnat intre Brother Romania si Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB), prin Facultatea de imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, printre care este si donarea unui echipament multifunctional laser color Brother MFC-L9550CDW si un set complet de consumabile. Tot in cadrul acestui parteneriat va urma ca, pe viitor, angajamentul Brother de a sustine activitatile de cercetare in protectia medului sa se extinda catre sprijinirea demersurilor de cercetare derulate in cadrul universitatii si prin alte actiuni corelate.

Misiunea Brother este dezvoltarea de solutii, echipamente si tehnologii eficiente, care sa permita organizatiilor sa isi imbunatateasca performantele si operabilitatea, simultan cu reducerea costurilor. Eficienta poate avea insa si alte dimensiuni, tot mai des vorbindu-se in acest context de reducerea impactului asupra mediului, in toate domeniile de activitate. intotdeauna Brother a fost un producator preocupat de calitatea mediului inconjurator si de protejarea acestuia, incurajand cu fiecare ocazie utilizatorii sa se implice prin demersuri sustenabile in protejarea mediului. incepand de la idee si design, pana la colectare si reciclare, la fiecare stadiu din ciclul de viata al unui produs este avut in vedere impactul acestuia asupra mediului. 

in plus, Brother colaboreaza cu diverse organizatii din toata lumea si se implica in multiple actiuni sustenabile menite sa reduca degradarea mediului inconjurator. Prin aceasta actiune Brother Romania deschide aceasta colaborare cu USAMVB, prin Facultatea de imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului (FIFIM) ca un prim pas de implicare sociala la nivel local.

Despre Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti 

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMVB), „o universitate pentru viata si agricultura prin educatie si cercetare de inalta calitate”, este o institutie de invatamant superior si cercetare acreditata, cu personalitate juridica, ce face parte din reteaua institutiilor de invatamant superior de interes public, avand caracter nonprofit si apolitic. USAMVB este organizata si functioneaza in conformitate cu prevederile Constitutiei Romaniei, ale legislatiei si reglementarilor nationale din domeniul invatamantului, cu Carta universitara si regulamentele proprii pentru a-si indeplini misiunea asumata.

Absolventii Facultatii de imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului - unica in tara ce pregateste ingineri prin programul de studii de licenta imbunatatiri Funciare si Dezvoltare Rurala - dobandesc calificari pentru a raspunde cerintelor pietei muncii, fiind compatibili pentru a lucra in urmatoarele sectoare de activitate / institutii: constructii – proiectare si executie, agentii de mediu, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, servicii / cadastru, administratia centrala si locala, cercetare si consultanta, Real Estate & Business.

Despre Brother

Fondata in Japonia cu mai bine de un secol in urma de catre cei doi frati Masayoshi si Jitsuichi, Brother este in prezent o marca recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie tehnologica. Compania desfasoara operatiuni in peste 40 de tari si regiuni.

Printre produsele Brother, se numara imprimante, echipamente multifunctionale, scanere si solutii de etichetare. Oferta pentru o era bazata tot mai mult pe tehnologie digitala si inteligenta include solutii mobile de tiparire si servicii de management al printurilor (Managed Print Services - MPS).

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate