Cautare


19 August 2019
Vesti proaste: iulie a fost cea mai fierbinte luna inregistrata pe Pamant

National Oceanic and Atmospheric Administration a confirmat acum: iulie 2019 a fost cea mai fierbinte luna inregistrata pe planeta noastra.

NOAA a emis raportul sau climatic global lunar joi, iar acesta a fost sumbru. 

"Temperatura medie globala in iulie a fost cu 1,71 grade F peste media de 60,4 grade F din secolul XX, ceea ce a facut sa fie cea mai fierbinte luna iulie din recordul de 140 de ani", a declarat NOAA. A fost, astfel, depasit recordul de caldura precedent, inregistrat in iulie 2016. 

Polii au simtit, la randul lor, caldura. Gheta arctica a atins un minim record. Iar gheata din Antarctica a scazut sub medie, a declarat NOAA, "grosimea acesteia fiind cea mai mica pentru luna iulie din ultimii 41 de ani". 

NOAA a postat pe Twitter un grafic pentru a ilustra situatia din regiunea arctica. 

Impactul schimbarilor climatice provocate de om se manifesta prin extreme meteorologice, incendii rasunatoare, pierderi de gheata si cresterea nivelului marii. Poate ca iulie 2019 a stabilit un nou record sumbru, insa probabil acesta nu va fi ultimul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate