Cautare


03 Aprilie 2017
Apple, Samsung si Xiaomi, brandurile tech preferate de romance

Apetitul romancelor pentru tehnologie se afla in continua crestere, smartphone-urile ocupand un loc fruntas in topul preferintelor lor, potrivit datelor Quickmobile, cel mai mare specialist in tehnologie de pe piata locala. Astfel, in 2016, numarul doamnelor si domnisoarelor care au achizitionat dispozitive mobile a crescut cu 7%, fata anul precedent. Printre modele preferate de acestea se numara cele produse de Apple, Samsung sau Xiaomi.

Conform datelor oferite de Quickmobile, ponderea sexului frumos in randul clientilor care au achizitionat smartphone-uri din oferta retailerului a fost de aproximativ 35% in 2016, in crestere cu aproximativ 7%, in comparatie cu anul anterior. 

„Chiar daca, de cele mai multe ori, designul si eleganta joaca un rol esential pentru femei in alegerea smartphone-ului dorit, acestea au inceput sa puna accentul si pe fiabilitatea dispozitivului mobil. Tocmai de aceea, cele mai bine vandute modele pe acest segment sunt cele care imbina cu usurinta aceste elemente. Astfel ca, Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei si Asus alcatuiesc topul brand-urilor preferate de romance cand vine vorba de alegerea unui smartphone”, a declarat Tudor tiboc, General Manager al Quickmobile.

Husele si foliile de protectie, cele mai vandute accesorii

De asemenea, la mare cautare in randul doamnelor si domnisoarelor, in 2016, au fost si accesoriile pentru telefoane. Husele de protectie, precum cele de la Mophie, Cellularline sau Yuppi Love Tech si foliile de protectie, marca Celly sau Cellularline, conduc detasat clasamentul celor mai vandute accesorii pentru telefoane, fapt care arata ca romancele sunt preocupate atat de siguranta telefoanelor lor, cat si de aspectul acestora. 

Topul este completat de castile audio, produse de Friends si Beats, cablurile de date de la Happy Plugs si ABC Tech, si dock-urile pentru smartphone de la Native Union.

Potrivit Quickmobile, barbatii platesc mai mult pentru telefoanele mobile, bugetul mediu alocat de acestia fiind de 2.500 de lei, in timp ce femeile aloca in medie 1.800 de lei pentru achizitionarea unui smartphone. 

Martisoarele tech, varf de vanzari in prima luna de primavara 

Avand in vedere apetitul tot mai mare pentru produsele tech, barbatii au preferat sa ofere de 1-8 Martie martisoare de acest fel. Astfel ca, 60% dintre comenzile inregistrate in perioada 1-8 Martie au fost plasate de catre ei. 

„Cei care au ales sa cumpere de pe Quickmobile in perioada 1-8 Martie, au platit, in medie, 800 de lei. Ca de fiecare data, insa, au fost si clienti care au ales produse premium, pentru care au platit mai mult. Cel mai scump produs vandut in perioada de referinta a fost un Apple Watch Hermes, in valoare de 7.790 de lei, urmat de un smartphone Apple, modelul 7 plus, pentru care un roman a achitat circa 5.000 de lei”, a adaugat Tudor tiboc.

Din totalul comenzilor de produse tech inregistrate de Quickmobile in perioada 1-8 Martie, cele mai multe au provenit din Capitala, respectiv Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Baia-Mare. 

Despre Quickmobile

Dupa 11 ani de la infiintare, Quickmobile a devenit cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, datorita portofoliului extins si a disponibilitatii produselor in stoc. 

Quickmobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din Romania, fiind completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai mari centre comerciale din tara.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate