Cautare


05 Aprilie 2017
Productia iPhone 8 se apropie, Apple "comandand 70 milioane de display-uri OLED flexibile de la Samsung"

Se pare ca Apple a lasat deoparte rivalitatea si a comandat 70 milioane de display-uri OLED flexibile de la Samsung, pregatindu-se sa inceapa productia iPhone 8.

Aceasta potrivit Nikkei Asian Review, care pretinde ca a aflat despre aceasta comanda de la "surse din lantul de aprovizionare". Analistul David Hsieh a sustinut aceste informatii, adaugand ca Samsung ar putea mari productia si ar putea face 95 milioane de display-uri pentru a satisface cererea pentru viitorul smartphone emblematic Apple. 

"Apple a comandat 70 milioane de unitati de panouri OLED de la Samsung in acest an, iar Samsung se pregateste sa produca 95 milioane pentru Apple in 2017, in cazul in care cererea depaseste asteptarile", a declarat Hsieh. 
Acesta pretinde, de asemenea, ca Samsung va fi singurul furnizor al ecranelor OLED pentru Apple si nimeni altcineva nu are o tehnologie atat de avansata in ceea ce priveste display-urile. 

Un ecran OLED curbat este de asteptat sa fie una dintre principalele caracteristici ale iPhone 8, care se presupune ca va fi lansat impreuna cu iPhone 7S si 7S Plus. Nikkei adauga greutate zvonurilor potrivit carora iPhone 8 va fi primul smartphone Apple care va beneficia de tehnologie de scanare faciala 3D. Pretinde, totodata, ca iPhone 8 va renunta la butonul de start traditional, care va ramane pe iPhone 7S si 7S Plus. 

Se zvoneste ca iPhone 8 va fi primul smartphone Apple al carui pret va depasi pragul de 1.000 dolari. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate