Cautare


11 Aprilie 2017
Tarifele roaming vor fi eliminate in luna iunie

Comisia Europeana a anuntat ca tarifele roaming din UE vor fi eliminate in luna iunie, dupa ce plafoanele tarifare propuse au primit aprobarea definitiva a Parlamentului European.

Taxele, care au fost aprobate de catre reprezentanti ai Consiliului European, Parlamentului European si Comisiei Europene in februarie, au fost incuviintate joi. Tarifele au fost limitate de 0,0322 euro per minut pentru apelurile de voce, 0,01 euro per SMS si 7,70 euro pentru GB de date utilizat, o cifra care va scadea la 2,50euro pana in 2022.

"Dupa aproape 10 ani, UE pune acum capat definitiv anxietatii roaming care a afectat Europa inca de la inceputul erei mobile",a declarat vicepresedintele pentru piata digitala unica Andrus Ansip.

"Preturile exorbitante de roaming nu erau normale intr-un continent in care oamenii se deplaseaza liber intre tari. Odata cu sfarsiul tarifelor roaming pentru calatori, vom realiza o piata unica digitala mult mai vibranta". 

In urma acordului, CE a confirmat ca tarifele roaming din UE vor fi eliminate in 15 iunie 2017.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate