Cautare


12 Aprilie 2017
Apple Pay va conduce Samsung si rivalii Android, releva un studiu

Analistul britanic Juniper Research a lansat un nou studiu marti, care a aratat ca numarul utilizatorilor "contactless" Apple Pay aproape s-a dublat de la un an la altul, numarul total al utilizatorilor Apple Pay ajungand la 86 milioane pana la finalul lui 2017.

Android Pay (Google) si Samsung Pay au inregistrat, de asemenea, cresteri mari in ceea ce priveste utilizarea. Cu toate acestea, Juniper se asteapta ca Apple sa domine piata platilor contactless in urmatorii patru ani. 

Juniper estimeaza ca numarul persoanelor care folosesc aceste sisteme de plati mobile, inclusiv Apple Pay, Samsung Pay si Android Pay, va depasi 100 milioane pentru prima oara in prima jumatate a anului 2017 si va depasi 150 milioane pana la sfarsitul acestui an. Potrivit studiului, cota de piata combinata a Apple, Samsung si Google (prin intermediul Android Pay) a crescut de la 20 procente in 2015 la 41 procente in 2016, ca procent din numarul total de utilizatori ai platilor mobile contactless. 

Prognoza vede o crestere de 56 procente pana in 2021 "baza de utilizatori a celor trei depasind 500 milioane", cu PayPal "de asteptat sa implementeze un portofoliu de plati contactless si solutii de loialitate care ii va permite sa concureze eficient pentru cota de piata".

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate