Cautare


18 Aprilie 2017
Precomenzile Galaxy S8, de 5,5 ori mai mari decat cele pentru Galaxy S7

Precomenzile Galaxy S8 le-au depasit pe cele inregistrate anul trecut catre S7, potrivit publicatiei coreene Hankyung, care pretinde ca au fost comandate 550.000 dispozitive in doar doua zile.

Cu peste o jumatate de milion de dispozitive S8 si S8+ vandute in primele doua zile de precomanda, cel mai nou dispozitiv Samsung a inregistrat o cerere de 5,5 ori mai mare decat cea inregistrata de Galaxy S7, care a vandut 100.000 unitati in primele doua zile. 
De asemenea, depaseste si recordul stabilit de Galaxy Note 7, care a primit 200.000 de comenzi in aceeasi perioada. 

Potrivit raportului, Galaxy S8 Plus, cu 128GB si 6GB de RAM - exclusiv pentru Coreea si China - a fost versiunea cea mai ceruta pana acum. 

Potrivit unor surse din industrie care au discutat cu Hankyung, aceasta cerere poate fi pusa pe seama faptului ca "cererea pentru smartphone-uri premium Samsung s-a acumulat o perioada considerabila de timp, deoarece Galaxy Note 7 a fost retras in luna octombrie a anului trecut". 

Surse anonime au adaugat ca precomenzile Galaxy S8 vor ajunge probabil la pragul de un milion inainte de incheierea perioadei de precomanda. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate