Cautare


iPhone-ul aniversar Apple ar putea avea un ecran curbat
19 Aprilie 2017 Mobile

iPhone-ul aniversar Apple ar putea avea un ecran curbat

Cea de-a 10-a aniversare a iPhone-ului se apropie rapid si se sustine ca Apple pregateste ceva foarte interesant pentru a sarbatori evenimentul.

Compania testeaza un iPhone restructurat, cu un ecran frontal curbat, potrivit Bloomberg. 

Potrivit relatarilor, Apple va dezvalui trei noi iPhone-uri in cadrul evenimentului sau anual de lansare din aceasta toamna - doua versiuni actualizate ale actualului iPhone si un model nou. 

Zvonurile despre noul telefon abunda deja, vorbindu-se despre un nou design si a un display OLED. Insa cele mai noi zvonuri vorbesc despre un ecran usor mai mare decat cel al iPhone 7 Plus, aplicat pe un telefon mai apropiat ca marime de iPhone 7. Se presupune, de asemenea, ca Apple va experimenta ecranul curbat si otelul inoxidabil, precum si camere foto mai avansate, a raportat Bloomberg marti, citand surse familiare acestei chestiuni. 

iPhone-ul a depasit cu mult timp in urma Mac-ul ca produs semnatura al Apple, iar compania conteaza pe acest dispozitiv pentru doua treimi din veniturile sale. In cel de-al patrulea trimestru calendaristic al anului 2016 Apple a vandut un record de 78,3 milioane de iPhone-uri. 

Cei care spera sa ajunga cat mai repede in posesia noului iPhone vor trebui sa aiba rabdare. Prezentarea este asteptata in luna septembrie, insa problemele de aprovizionare ar putea determina Apple sa intarzie punerea in vanzare cu doua luni dupa prezentarea produsului. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate