Cautare


08 Mai 2017
WhatsApp, offline pentru cateva ore

WhatsApp, detinuta de catre Facebook, a fost indisponibila timp de cateva ore.

Utilizatorii WhatsApp din intreaga lume nu au putut utiliza serviciul de mesagerie timp de cateva ore miercuri. 
Rapoartele ca exista probleme cu aplicatia, care are peste 1,2 miliarde utilizatori la nivel global, au inceput sa apara in jurul orelor 20:00 GMT.

WhatsApp a sustinut, intr-o declaratie scurta, ca "are cunostinta de aceasta problema si lucreaza la remedierea ei cat mai curand posibil". 
In jurul orelor 22:30 GMT, majoritatea utilizatorilor raportau ca reusesc sa trimita si sa primeasca mesaje. 
Potrivit site-urilor DownDetector si Outage Report, unii au continuat sa aiba probleme. 

Nu a existat niciun comentariu din partea WhatsApp cu privre la ce anume a provocat problema si nici cat de raspandita a fost. 

O a doua declaratie a companiei, lansata dupa ce serviciul a fost restabilit, indica: "Astazi, utilizatorii WhatsApp din toate partile lumii nu au putut sa acceseze WhatsApp timp de cateva ore. Am rezolvat problema si ne cerem scuze pentru neplaceri". 

Dave Anderson, expert in experienta digitala in cadrul Dynatrace, a declarat pentru BBC ca este posibil ca actualizarea aplicatiei sa fi cauzat problema. 
"WhatsApp trimite o noua versiune a aplicatiei in magazine la fiecare cateva zile si este posibil sa efectueze modificari de cod in fiecare ora pentru a se pregati pentru asta. Fiecare dezvoltare vine cu un risc. Este nevoie de doar o linie de cod pentru ca aplicatia sa esueze".

WhatsApp, a mai sustinut Anderson, se afla sub presiune pentru a continua sa actualizeze si sa adauge noi functii. 
In aceeasi miercuri, directorul executiv Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat ca o noua caracteristica in aplicatia WhatsApp a castigat 175 milioane utilizatori de la lansarea sa in luna februarie. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate