Cautare


09 Mai 2017
Apple Watch depaseste Fitbit in primul trimestru, cu vanzari de 3,5 milioane unitati.

Apple este cel mai mare furnizor de smartwatch-uri din lume, in ciuda speculatiilor ca vanzarile sale sunt scazute.

Potrivit unei noi cercetati Strategy Analytics, Apple a vandut 3,5 milioane de smartwatch-uri in primul trimestru al anului 2017, in crestere fata de 2,2 milioane din aceeasi perioada a anului trecut si detine o cota de 15,9% din piata la nivel mondial.

Neil Mawston, director executiv al Strategy Analytics, a declarat: "Apple a livrat 3,5 milioane de portabile la nivel mondial in primul trimestru al anului 2017, crescand cu 59 procente anual, de la 2,2 milioane unitati in primul trimestru al anului 2016.

"Apple a obtinut 16 procente din piata la nivel mondial si a depasit Fitboit, devenind cel mai mare furnizor de portabile din lume. Apple Watch Series 2 se vinde relativ bine in SUA, UK si in strainatate, datorita marketului puternic si prezentei bune in retail". 

Rezultatele cercetarii vin la cateva zile dupa ce s-a dezvaluit ca marile nume precum Amazon, eBay si Google au decis sa renunte la aplicatiile Apple Watch, alimentand speculatiile ca vanzarile portabilelor Apple au scazut.

In mod normal, Apple compania nu dezvaluie numarul dispozitivelor vandute pe o perioada de 3 luni, insa Tim Cook s-a laudat ca vanzarile s-au dublat de la un an la altul.

Cercetarea Strategy Analytics dezvaluie ca Apple nu este singura firma in cautare de succes pe piata portabilelor. Compania chineza Xiaomi a vandut 3,4 milioane unitati in primul trimestru al anului 2017, cu o cota de piata de 15%.
Vanzarile Fitbit au scazut de la 4,5 milioane in 2016 la 2,9 milioane in primul trimestru al anului 2017.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate