Cautare


27 Iulie 2017
Studiu PowerLaptop.ro: Telefoanele iPhone din generatiile avansate sunt rezistente?

In vremurile in care traim, cu toti ne dorim viteza la superlativ, mai ales atunci cand ne accesam propriile device-uri, care au menirea sa ne conecteze la diferite browsere sau sa ne ajute sa luam contactul cu persoanele apropiate noua pe diferite retele de socializare.

Ce nu stim insa este faptul ca, atunci cand facem o alegere, trebuie sa fim perfect constienti de riscurile la care ne expunem daca selectam un anume brand cunoscut in patima calitatii, lucru care de altfel se intampla si in cazul unui telefon precum iPhone 7.

Cu totii stim ca brandul Apple propune de la sine dispozitive cu adevarat unice, ce au la baza o constructie aparte care presupun eleganta, finete si dimensiuni cu totul si cu totul reduse, comparativ cu alte branduri. Insa, cu toti stim ca la capitolul rezistenta inca se lasa de dorit, lucru la care specialistii promit sa lucreze, insa momentan fara nici un pic de rezultat.

Cum tentatiile si provocarile sunt mari la nivelul verii, tot mai multe persoane au probleme cu propriul lor telefon din diferite cauze, iar un ecran de iPhone 7 este schimbat la cel putin cateva luni, indiferent de vechimea pe care o are dispozitivul de la prima achizitionare.

Un ecran iPhone 7 este de altfel si promoterul nostru spre diferite activitati multimedia, iar daca acesta nu functioneaza la parametrii inalti, cu siguranta ar trebui sa ne punem serioase intrebari, care au in vizor functionarea si performantele unui device din generatia Iphone 7.

Un ansamblu iPhone 7 poate fi gasit cu usurinta in magazinele specializate?

Fie ca am avut parte de diferite accidente la care a fost supus telefonul, fie din senin acesta incepe sa-si piarda din calitati, un display iPhone 7 este cel mai des inlocuit cu un asemenea ansamblu complet, iar costurile sale de achizitie nu sunt deloc ridicate, daca ne gandim la un service specializat sau dupa caz la o firma care promoveaza produse originale.

Putem gasi un ecran iPhone 7 sau un display iPhone 7 Plus la oferta in acest moment?

Nu numai ca il vom gasi la oferta, ci acesta, impreuna cu manopera de montaj, nu vor provoca diferite pagube potentialilor clienti care au probleme cu device-ul lor, un lucru care ne indruma sa luam calea unui service ori de cate ori am semnalat inadvertente la telefonul nostru sau pur si simplu dorim sa-i sporim performantele. Cum putem intra in posesia unui astfel de ansamblu? Magazinul Power Laptop ne invita spre aceasta pagina dedicata ansamblurilor compuse din display si ecran touchscreen pentru iPhone 7.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate