Cautare


Huawei Mate 10 va depasi iPhone 8, sustine compania
01 August 2017 Mobile

Huawei Mate 10 va depasi iPhone 8, sustine compania

Producatorul chinez de telefoane Huawei a sustinut ca viitorul sau smartphone, Mate 10, va fi mai bun decat iPhone 8.

Huawei si-a indreptat de mult atentia spre Apple, iar in luna decembrie a anului trecut s-a laudat ca a vandut mai multe smartphone-uri decat producatorul iPhone in 2016, desi pentru scurt timp. Compania a obtinut 13,2% din cota de piata la nivel mondial in ultima luna a anului, Apple reusind sa obtina 12%. 

Compania s-a laudat acum ca viitorul sau smartphone Mate 10 va fi mai bun decat orice ar putea scoate Apple din maneca. 

"Seria Mate 10 va depasi Apple iPhone 8, deoarece telefonul nostru va avea o durata de viata a bateriei mult mai mare, un display full-screen, viteze de incarcare mult mai rapide, o camera mult mai buna si capacitati fotografice mai bune, precum si o experienta cu utilizatorul mult mai buna", a sustinut Richard Yu Chengdong, director executiv al grupului de consumatori Huawei. 

Yu a mai spus ca mai multe aplicatii si servicii pentru smartphone-urile sale Huawei Android vor fi alimentate de tehnologia de inteligenta artificiala (AI). 

Apple este in prezent in curs de dezvoltare a unui chip AI pentru iPhone. Acest chip, lansat ca "Apple Neural Engine", va fi folosit pentru sarcini offload care necesita algoritmi sofisticati legati de recunoasterea faciala si a vorbirii si sarcini de realitate augmentata care se bazeaza in mare masura pe viziunea computer, a raportat The Verge. 

Yu nu a dezvaluit nimic altceva despre Huawei Mate 10, insa a declarat ca dispozitivul va fi lansat in octombrie, pentru a concura cu Apple iPhone 8, care va sosi in septembrie. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate