Cautare


03 August 2017
Faceti cunostinta cu doua produse noi din seria PocketBook Basic pentru un citit confortabil, in regim „non-stop”.

PocketBook anunta actualizarea seriei de produse Basic cu doua modele noi – e-readerul de nivel incepator PocketBook Basic 3 cu modul Wi-Fi, pentru cei care apreciaza simplitatea, si mult-asteptatul PocketBook Basic Lux cu iluminat frontal, care usureaza si mai mult cititul comod.

Ambele dispozitive au un ecran de 6 inch de ultima generatie E Ink Carta™, ce garanteaza un contrast mare al imaginii si confort pentru ochi in timpul cititului. Totusi, PocketBook Basic Lux are proprietati optice avansate datorita rezolutiei HD (1024 x 758 pixeli) si va permite un citit mai comod in orice conditii de lumina ambientala datorita iluminatului frontal incorporat.

Pe langa cei 8 GO de memorie interna, dispozitivele de citit sunt prevazute cu un slot pentru carduri microSD, ceea ce permite extinderea memoriei cu pana la 32 GO. Noile dispozitive din seria PocketBook Basic pot fi mereu in buzunarul utilizatorului, care poate sa aleaga o carte din biblioteca virtuala, ce poate sa contina pana la 2000 de carti. Un cadou placut vine sub forma a 97 carti electronice gratuite preinstalate in 14 limbi, printre care 8 in englezasi 7 in germana.

PocketBook Basic 3, la fel ca PocketBook Basic Lux, are un modul Wi-Fi incorporat. Alaturi de Dropbox, Send-to-PocketBook si PocketBook Sync permit incarcarea rapida si usoara a oricarui continut electronic pe dispozitiv, fara a fi necesara conectarea la un calculator.

Oferind libertatea maxima la citire, dispozitivele e-reader accepta fara conversie 17 formate de carti si 4 formate grafice, cum ar fi JPEG, BMP, PNG, TIFF. Dictionarele preinstalate sunt indispensabile cand cititi intr-o limba straina.

Ambele dispozitive au o greutate redusa de doar 170 de grame, fiind suficient de mobile si comode pentru a fi folosite oriunde, chiar si pe drum. Noile dispozitive e-reader au un design compact si sunt dotate cu un buton ergonomic in 5 directii, putand fi manipulate chiar si cu mana in care le tineti.

PocketBook Basic Lux cu o culoare clasica maro inchis se va potrivi perfect, indiferent de stilul posesorului sau. PocketBook Basic 3 va fi disponibil in doua culori: alb - pentru cei stilati si curajosi si negru - pentru cei care prefera eleganta clasica.

Faceti cunostinta cu noile vedete din seria PocketBook Basic in vara anului 2017!

E-readerele Pocket BookBasic Lux si Basic 3 sunt disponibile in magazinele partenere ale MGT Educational .

About PocketBook

PocketBook este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de e-readere premium bazate pe tehnologia E Ink. Compania a fost infiintata in 2007, iar sediul acesteia este situat in Lugano (Elvetia). Produsele PocketBook sunt vandute in 35 de tari din intreaga lume, cu peste 4 milioane de dispozitive PocketBook vandute pana in prezent. Cu mixul sau de hardware de calitate, software unic si design de produs ergonomic, produsele PocketBook sunt adaptate pentru segmentul premium de cititori electronici. Mai multe informatii gasiti pe www.pocketbook-int.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate