Cautare


Skype face echipa cu PayPal pentru a lansa functia
03 August 2017 Mobile

Skype face echipa cu PayPal pentru a lansa functia "Send Money"

Serviciul de mesagerie Skype a adaugat integrare PayPal la aplicatiile sale Android si iOS

Noua caracteristica "Send Money", care a fost lansata in 22 de tari, aduce posibilitatea de a trimite si primi plati peer-to-peer cu PayPal pe aplicatia de mesagerie Microsoft. 

Integrarea PayPal functioneaza la fel ca si in cazul Slack. Pentru a trimite bani, trebuie sa folositi cea mai recenta versiune Skype pentru Android sau iOS, insa puteti trimite bani unei persoane care foloseste orice versiune a aplicatiei de mesagerie. 

PayPal este destul de incantat de acest lucru, iar John Kunze, vicepresedinte Global Consumer Product si Xoom in cadrul firmei, a declarat: "Cu peste un miliard de descarcari mobile Skype la nivel mondial, utilizatorii vor putea sa utilizeze PayPal direct din aplicatia lor Skype pentru a trimite si primi bani".

Integrarea PayPal la Skype vine la doar cateva saptamani dupa ce compania a lansat o versiune  a aplicatiei mobile Skype. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate