Cautare


Un Apple Watch celular va fi lansat in acest an
07 August 2017 Mobile

Un Apple Watch celular va fi lansat in acest an

La fel ca majoritatea smartwatch-urilor, Apple Watch trebuie de obicei sa fie conectat la un telefon pentru majoritatea aplicatiilor.

Insa, potrivit unui nou articol Bloomberg, acest lucru s-ar putea schimba pana la sfarsitul anului.

Mark Gurman, Bloomberg, a raportat ca Apple pregateste o noua versiune a Apple Watch, cu propria conexiune celulara de date LTE, pana la sfarsitul anului 2017. Gurman are o experienta solida in ceea ce priveste scurgerile de informatii de la Apple. 

Articolul nu aduce clarificari privind operatorii de telefonie mobila care vor oferi Watch, insa Apple s-ar afla deja in discutii cu operatori din SUA si Europa, iar unele surse au indicat AT&T si Verizon in SUA. 

De asemenea, nu este clar daca toate noile dispozitive Apple Watch vor avea LTE sau doar unele dintre ele. Apple vinde versiuni Wi-Fi only ale iPad-ului sau, percepand costuri suplimentare pentru modele celulare premium. Una dintre sursele Bloomberg a sustinut ca Intel furnizeaza modemul LTE pentru noul Apple Watch. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate