Cautare


28 Septembrie 2017
Editia fashion a PocketBook Touch HD – perfectiunea in rosu

PocketBook prezinta noua sa vedeta in tendinta cu moda – editia fashion a PocketBook Touch HD, intr-un rosu rubiniu foarte atractiv. Noul PocketBook Touch HD Ruby Red a fost conceput in tendinta cu moda pentru a asigura un confort fara cusur al cititului si pentru a va colora viata.

Noul dispozitiv e-reader a fost conceput intr-o culoare exclusivista, reprezentativa pentru traditiile clasice ale stilului sofisticat, care reflecta, in acelasi timp, cele mai noi tendinte in moda. Elegantul rosu rubiniu stimuleaza noi dorinte si visuri.

La fel ca modelul de baza, splendidul PocketBook Touch HD Ruby Red prezinta o serie de caracteristici moderne princ are asigura un e-citit luxos. Noul dispozitiv e-reader dispune de un ecran multi-senzor infrarosu E Ink Carta cu rezolutie HD (1072 ? 1448) si 300 DPI, garantand un contrast si o claritate sporita a paginilor de e-carte. Iluminarea frontala cu led-uri incorporata confera libertate si placere cititului in orice conditii de iluminare.

Cei carora le place sa asculte carti audio sau sa asculte muzica in timp ce citesc vor aprecia foarte mult functiile audio incorporate. PocketBook Touch HD Ruby Red accepta formatul mp3 si un conector audio standard de 3,5 mm. Un fond muzical bine ales va amplifica impactul emotional al cartii.  O alta functie pretioasa este Text-to-Speech (text in voce), care converteste textul scris in text vorbit. Acest lucru inseamna ca dispozitivul e-reader poate transforma in text vorbit orice fisier text avand unul dintre formatele acceptate.

Pentru a stoca biblioteca digitala si colectia de carti audio a utilizatorului, dispozitivul e-reader a fost inzestrat cu o memorie interna de 8 GO si un slot pentru card microSD (de pana la 32 GO). PocketBook Touch HD Ruby Red accepta 17 dintre cele mai populare formate de carte fara conversie, precum si 4 formate grafice (JPEG, BMP, PNG, TIFF).  in plus, biblioteca  PocketBook Touch HD Ruby Red contine 97 de e-carti gratuite preinstalate in 14 limbi, printre care 8 in limba engleza. Dictionarele preinstalate Abbyy Lingvo® sunt esentiale in cazul citirii unor carti in limbi straine.

Dispozitivul e-reader compact avand dimensiunile de 113,5 x 175 x 9 mm si o greutate de 180 g este perfect in orice situatie – in timpul calatorilor, la birou sau acasa. Se asaza confortabil in palma datorita carcasei fine si a zonei de facilitare a prinderii cu gauri de pe spatele dispozitivului. Pe panoul frontal se gasesc butoanele ergonomice de intoarcere a paginilor, care pot fi utilizate impreuna cu ecranul tactil pentru a asigura confort maxim in utlizarea dispozitivului.

Cu ajutorul Wi-Fi-ului incorporat si a serviciilor Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync si PocketBook Cloud, puteti transfera orice continut electronic pe dispozitiv rapid si cu usurinta, fara a-l conecta la un calculator.

Faceti cunostinta cu PocketBook Touch HD Ruby Red – noua vedeta in pas cu moda!

E-readerele Pocket Book sunt disponibile in magazinele online partenere ale MGT Educational.

About PocketBook

PocketBook este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de e-readere premium bazate pe tehnologia E Ink. Compania a fost infiintata in 2007, iar sediul acesteia este situat in Lugano (Elvetia). Produsele PocketBook sunt vandute in 35 de tari din intreaga lume, cu peste 4 milioane de dispozitive PocketBook vandute pana in prezent. Cu mixul sau de hardware de calitate, software unic si design de produs ergonomic, produsele PocketBook sunt adaptate pentru segmentul premium de cititori electronici. Mai multe informatii gasiti pe www.pocketbook-int.com

Despre MGT EDUCATIONAL SRL
www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax: 021 232 88 99

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate