Cautare


Nokia 3310 se intoarce din nou. De aceasta data chiar efectueaza apeluri
29 Septembrie 2017 Mobile

Nokia 3310 se intoarce din nou. De aceasta data chiar efectueaza apeluri

O noua versiune 3G a Nokia 3310 va ajunge in Australia si UK la jumatatea lunii octombrie.

Credeti ca iPhone 8 sau Samsung Galaxy Note 8 sunt prea scumpe si prea complicate? Nokia are vesti bune pentru dvs. 
Compania a anuntat joi o versiune a celebrului sau telefon 3310 de pe care chiar veti putea efectua apeluri telefonice. Nokia a lansat telefonul la inceputul acestui an, insa nu a functionat in SUA, UK si Australia, din cauza utilizarii unei frecvente de 900-MHz.
Problema a fost intre timp rezolvata. 

Telefonul va ajunge la jumatatea lunii octombrie in Australia, iar la scurt timp in UK. De asemenea, va fi disponibil in SUA, fara se indica insa pretul de vanzare. Pretul de 89 dolari australieni este echivalentul a 69 dolari americani sau 50 de lire sterline. Nokia sustine ca telefonul va functiona pana la 27 de zile in modul standby si ca are o interfata cu utilizatorul actualizata si personalizata. 

In ultimul an, Nokia a incercat sa isi recupereze locul pe piata telefoanelor mobile. A lansat o serie de telefoane Android mai ieftine, Nokia 3, 5 si 6, inainte de a lansa dispozitivul premium Nokia 8 in august. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate