Cautare


OnePlus 6 va fi lansat la inceputul anului 2018, va avea un ecran
03 Octombrie 2017 Mobile

OnePlus 6 va fi lansat la inceputul anului 2018, va avea un ecran "all-screen" si un chip Snapdragon 845

Android Marvel ar fi aflat din "surse de incredere" ca OnePlus va schimba strategia de lansare si va sterge upgrade-ul incremental "T" din aceast an. In schimb, compania intentioneaza sa lanseze OnePlus 6 la inceputul anului viitor.

Decizia, pretinde site-ul, s-ar putea datora deciziei Qualcomm de a nu lansa in acest an niciun nou procesor mobil. Articolele anterioare sustineau ca producatorul de chip-uri a anulat planurile de a lansa Snapdragon 836, care trebuia sa debuteze in noile Google Pixel. 

Detaliile cu privire la asa-numitul OnePlus 6 sunt putine, insa Android Marvel remarca faptul ca, la fel ca iPhone X si Galaxy S8, smartphone-ul va avea un design "all screen", care ar putea masura 6 in si ar avea o rezolutie de 2,880 X 1,440 QHD +. 

Zvonurile arata ca este probabil ca scannerul de amprenta digitala sa fie putat pe partea din spate a telefonului. 

Se mai sustine ca procesorul Qualcomm Snapdragon 845 va face parte din pachet. Modelul va fi disponibil in doua modele, de 6GB sau 8GB de RAM, cu stocare incorporata de 64GB sau 128GB. Este de asteptat ca telefonul sa aiba un slot pentru card microSD, la fel ca OnePlus 5. 

Nu se cunoaste inca data la care OnePlus 6 va fi lansat si nici pretul acestuia, desi discutiile despre lansarea la inceputul anului 2018 ar putea sugera o lansara in cadrul Mobile World Congress. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate