Cautare


Apple iPhone X ar putea aduce Samsung mari castiguri
09 Octombrie 2017 Mobile

Apple iPhone X ar putea aduce Samsung mari castiguri

Samsung ar putea castiga din telefonul Apple mai mult decat castiga din propriul dispozitiv

Pentru fiecare iPhone X pe care Apple il produce, se estimeaza ca Samsung va castiga cate 110 dolari, datorita ecranelor OLED produse de Samsung si a chip-urilor de memorie care se regasesc in fiecare dispozitiv. De fapt, Samsung ar putea castiga mai multi bani din vanzarile iPhone decat din cele ale propriului Galaxy S8, potrivit analizei Counterpoint Technology (prin The Wall Street Journal).

In ciuda bataliilor legale si a concurentei in ceea ce priveste telefoanele de top, cele doua companii de tehnologie se pot baza una pe cealalta mai mult decat v-ati astepta. Samsung este unul dintre cei mai mari furnizori de ecrane OLED din lume. Cu iPhone X care introduce OLED pe iPhone-uri pentru prima data, Samsung este o alegere evidenta. Si in timp ce telefoanele Apple prezinta ecrane noi, Samsung castiga un profit sanatos in acest proces. 

Analiza Counterpoint estimeaza ca Apple va vinde aproximativ 130 de milioane de iPhone-uri X in primele 20 de luni de la debut. Daca Samsung castiga 110 dolari per iPhone, aceasta inseamna 14,3 miliarde dolari. Aceeasi firma de cercetare sustine ca Samsung cheltuieste 202 dolari pentru componente pentru Galaxy S8 si estimeaza ca 50 de milioane de dispozive au fost vandute intr-o perioada de 20 de luni. Totalul veniturilor S8 astfel obtinute, de 10,1 miliarde dolari, sunt cu peste 4 miliarde de dolari mai putin decat estimarea iPhone.

Desi aceasta este o veste buna pentru Samsung, Apple pare sa caute si alti producatori pentru a-i asigura display-urile OLED. Singura problema este ca Apple poate vinde sute de milioane de iPhone-uri in fiecare an, asa incat producatorii vor trebui sa poata sa tina pasul. In prezent, putini furnizori pot tine pasul cu cantitatea de ecrane OLED pe care Samsung le poate produce. 

iPhone X va fi lansat pe 3 noiembrie, precomenzile incepand cu 27 octombrie. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii, iar Samsung a refuzat sa comenteze. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate