Cautare


Apple investigheaza o problema privind umflarea bateriilor telefoanelor iPhone 8 Plus
10 Octombrie 2017 Mobile

Apple investigheaza o problema privind umflarea bateriilor telefoanelor iPhone 8 Plus

Apple investigheaza o serie de rapoarte privind problemele bateriilor unora dintre noile sale telefoane iPhone 8 Plus.

In ultima saptamana, au aparut sase rapoarte potrivit carora telefoanele s-au descompus imediat ce au inceput sa fie utilizate.
In toate cazurile, bateria din interiorul telefonului s-a umflat, facand dispozitivul inutilizabil. 
Nu este clar inca daca bateriile umflate sunt doar cateva cazuri izolate sau daca indica existenta unei probleme mai mari. 

Primul raport despre un iPhone 8 Plus afectat a venit din Taiwan. Telefoane cu probleme similare au aparut acum in Japonia, China, Canada, Grecia si Hong Kong. 

Apple a declarat ca are cunostinta despre aceste rapoarte si analizeaza acum ce ar fi putut cauza problemele. 

Site-ul de stiri MacRumours, care a raportat primul incident, a afirmat ca, avand in vedere numarul foarte mare de iPhone-uri produse, nu este neobisnuit sa existe "un procentaj mic de unitati defecte". 

Intr-un blog, Sam Jaffe, din cadrul firmei de analiza Cairn Energy Research Advisors, a declarat ca umflarea bateriei se produce de obicei la sfarsitul duratei de viata utila a bateriei. Este ingrijorator daca acest lucrur s-a intamplat atat de curand dupa lansarea unui produs, a sustinut acesta. 

Problemele Apple urmeaza experienta Samsung cu Galaxy Note 7 de anul trecut. Sute de dispozitive Galaxy Note 7 defecte au fost raportate curand dupa lansarea acestora. Dimensiunea esecului a determinat Samsung sa retraga dispozitivele si sa opreasca fabricarea lor. La baza problemei ar fi stat o defectiune de proiectare.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate