Cautare


Un iPhone flexibil ar putea fi in lucru pentru 2020
13 Octombrie 2017 Mobile

Un iPhone flexibil ar putea fi in lucru pentru 2020

Uitati de Face ID sau de ecranele bezel-less, viitorul iPhone ar putea fi pliabil. Se pare ca Apple colaboreaza cu LG pentrua crea display-uri OLED flexibile pentru o viitoare generatie de iPhone-uri. iPhone-urilor flexibile sunt programate pentru productie in 2020, potrivit cotidianului coreean The Bell (via The Investor).

iPhone X, recent anuntat, reprezinta o modificare de design semnificativa pentru Apple, incluzand o camera front-facing care va citeste fata, un ecran OLED bezel-less si eliminarea butonului home. Este logic ca Apple sa se gandeasca la viitorul design, iar ecranele flexibile ar putea face parte din acest design. 

Samsung lucreaza, la randul sau, la telefoanele flexibile. Potrivit The Bell, colaborarea cu LG in loc de Samsung ar putea fi o incercare de a se distanta de concurentul sau. 

iPhone X este primul iPhone care foloseste un ecran OLED, insa pentru a face acest lucru, Apple a trebuit sa colaboreze cu rivalul sau, Samsung, principalul producator OLED din lume. Desi rezultatul este noul ecran al iPhone X, Samsung va castiga miliarde de dolari din aceasta afacere. Prin colaborarea cu LG, Apple si-ar putea reduce dependenta de rivalul sau.

Samsung intentioneaza sa lanseze un telefon flexibil anul viitor. 

Nici Apple si nici LG nu au raspuns imediat solicitarii de comentarii.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate