Cautare


23 Octombrie 2017
Samsung nu este singura companie care construieste un telefon flexibil

CEO Huawei, unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, a declarat pentru CNET ca deja lucreaza la un prototip. Dispozitivul ar putea fi gata pentru lansare anul viitor.

Vor fi telefoanele flexibile tendinta anului 2018?

ZTE din China a dat startul saptamana trecuta, prin introducerea Axon M, un telefon cu doua ecrane care se reunesc pentru a forma un singur display mare. Samsung a declarat ca intentioneaza sa lanseze un telefon cu display flexibil anul viitor, iar acum, un alt mare jucator de pe piata si-a anuntat planurile in acest sens. Producatorul chinez de telefoane mobile Huawei lucreaza la un telefon flexibil, a declarat Richard Yu, CEO al Huawei consumer business group, intr-un interviu acordat CNET dupa lansarea smartphone-ului Mate 10 al companiei, luni, la Munchen. 

"Deja lucram la un exemplar", a declarat Yu.
Huawei nu este inca pregatit sa lanseze dispozitivul, insa ar putea face acest lucru anul viitor, a sustinut Yu. In primul rand, produsul are nevoie de o tehnologie de ecran mai buna, mai flexibile, precum si de un design mecanic mai bun, a mai aratat Yu. 

Design-ul telefonului a stagnat putin, marile inovatii din acest an fiind eliminarea cadrelor din jurul ecranului pentru un display edge-to-edge. Telefoanele flexibile marcheaza o schimbare radicala a dispozitivelor, iar Huawei are cu siguranta capacitatea de a face acest lucru. 
Compania este, la urma urmelor, unul dintre cei mai mari producatori smartphone din lume, clasandu-se pe locul al treilea, in spatele Samsung si Apple. IDC estimeaza ca Huawei va depasi Apple in acest an sau in anul urmator, pentru a deveni al doilea cel mai mare producator de telefoane din lume. 

In ceea ce il priveste pe Yu, acesta nu crede ca locul doi este suficient de bun si prezice ca Huawei va depasi atat Apple, cat si Samsung, pentru a deveni cel mai mare producator smartphone din lume. 
In prezent, majoritatea vanzarilor Huawei provin din China si Europa. Compania nu a patruns inca puternic pe piata din SUA, in parte din cauza lipsei recunoasterii marcii si in parte deoarece Apple si Samsung domina piata. Nu a primit sprijin din partea operatorilor americani de telecomunicatii, iar numele Huawei este inca asociat cu interzicerea echipamentelor sale de retea.

Sursa: www.news.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate