Cautare


25 Octombrie 2017
Google lanseaza "Pay with Google", astfel incat clientii sa poata cumpara produse folosindu-si doar dispozitivele Android

Google a lansat "Pay with Google", un nou serviciu care urmareste eficientizarea cumparaturilor online efectuate prin intermediul dispozitivelor Android.

Permitandu-va sa utilizatori oricare dintre cardurile de credit sau de debit pe care le-ati folosit anterior in timp ce sunteti conectat la oricare dintre produsele Google (cum ar fi Chrome, Android Pay, Google Play, etc.), aceasta functie inseamna ca puteti incepe verificarea achizitiei dvs. cu un cod de securitate pe dispozitivul dvs. Android.

Cu aceasta functie, nu veti mai trebui sa va verificati cardurl sau sa introduceti informatiile acestuia pe un website sau intr-un formular de plata. In schimb, Google trimite comerciantului detaliile dvs. de plata si adresa de expediere din contul dvs., simplificand lucrurile.

In acest moment, functia este disponibila doar in anumite tari si pentru anumiti retaileri. 

Google a anuntat prima data aceasta functie in cadrul evenimentului I/O din luna mai a acestui an. Cea mai mare provocare pentru companie este aceea de a atrage comerciantii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate