Cautare


27 Octombrie 2017
Apple WatchOS 4.1 adauga control Wi-Fi pentru ceasurile LTE

Apple intentioneaza sa lanseze WatchOS 4.1 la sfarsitul lunii. Actualizarea va fi importanta: nu numai ca va adauga streaming de muzica pe celular si Wi-Fi prin intermediul Apple Music si iCloud Music si printr-o noua aplicatie streaming Radio, dar va adauga si unele solutii pentru a aborda problemele Wi-Fi si celulare recunoscute de Apple.

Potrivit Apple, noul buton albastru adaugat este pentru control suplimentar, atunci cand doriti sa utilizati reteaua celulara in timp ce o retea Wi-Fi recunoscuta este inca in raza de actiune. 

Butonul de control Wi-Fi a fost absent in versiunile anterioare WatchOS, insa doar modelele celulare ale Apple Watch Series 3 vor avea aceasta functie. Ceasul nu poate inca sa selecteze anumite retele Wi-Fi: butonul doar dezactiveaza Wi-Fi - deocamdata. Daca ceasul revine in contact cu o alta retea Wi-Fi recunoscuta, Wi-Fi-ul va porni din nou, asa cum o face in iOS 11.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate