Cautare


Nokia 2 se lanseaza, pentru 115 dolari, promitand o durata de viata a bateriei de 2 zile
01 Noiembrie 2017 Mobile

Nokia 2 se lanseaza, pentru 115 dolari, promitand o durata de viata a bateriei de 2 zile

Telefonul nu depaseste calitatea Apple iPhone X, insa nici pretul acestuia

Telefonul low-cost a fost dezvaluit marti si promite o durata de viata a bateriei de doua zile cu o singura incarcare, devenind astfel un concurent al telefoanelor mai ieftine de la Motorola si Samsung. 

Telefonul se va vinde la pretul de 99 euro sau aproximativ 115 dolari la nivel mondial, potrivit HMD Global, compania finlandeza care licentiaza marca Nokia. Dispozitivul, care are un display de 5 inch Gorilla Glass, va fi disponibil in culorile Pewter/Black, Pewter/White si Copper/Black. Are o camera in spate de 8 megapixeli cu detectare automata a scenei si focalizare automata, plus o camera frontala de 5 megapixeli. Dispozitivul este lansat cu generatia Nougat a sistemului de operare Android, insa poate fi folosit si cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare, Android Oreo.

Zvonuri despre lansare au circulat in ultimele saptamani. Nokia 2 ar fi aparut pe site-ul retailerului B&H la pretul de 100 dolari in urma cu o saptamana, dupa care a disparut, iar in septembrie, Evan Blass a impartasit pe Twitter fotografii legate de Nokia 2.

HMD Global a reintrodus telefoanele brand-ului in SUA cu modele low-cost, precum Nokia 3310, la pretul de 60 dolari.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate