Cautare


08 Noiembrie 2017
Pixel 2XL obtine saturatia culorii si protectii burn-in.

Google a lansat luni un patch de securitate pentru noile telefoane Pixel 2XL, prin care remediaza diverse probleme ale ecranului, cum ar fi mai multe optiuni de saturatie a culorilor si protectie burn-in a imaginilor.

De la lansarea sa din octombrie, Pixel 2XL a primit o serie de plangeri referitoare la faptul ca ecranul pare putin plictisitor. Pentru a remedia aceasta problema, Google a adaugat un nou meniu Color care permite utilizatorilor sa aleaga intre Boosted, Natural sau Saturated. 

Patch-ul Google intentioneaza sa rezolve resturile de imagini care persista pe ecranele Pixel 2XL cu modificari ale interfetei cu utilizatorul care includ noi butoane de navigare fade-out in partea de jos a ecranului, Dupa o scurta perioada de inactivitate, butoanele se vor diminua automat pentru a preveni aparitia imaginilor de care unii utilizatorii s-au plans.

"Aceste functii au fost atent proiectate pentru a nu distrage utilizatorii", a scris un manager de comunitate Google intr-un blog post. 

Patch-ul abordeaza, de asemenea, alte bug-uri si probleme de securitate non-display, inclusiv o remediere a unui zgomot pe care l-au reclamat unii dintre detinatorii Pixel 2. 

Alte imbunatatiri sunt planificate pentru actualizarea software din luna decembrie, a declarat compania.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate