Cautare


Viitoarele telefoane Galaxy ar putea extrage parola din palma dvs.
04 Decembrie 2017 Mobile

Viitoarele telefoane Galaxy ar putea extrage parola din palma dvs.

O cerere a Samsung pentur obtinerea unui brevet, recent identificata, propune folosirea scanarii palmelor ca metoda de identificare pe telefoanele Samsung.

Exemplul oferit in brevet arata o persoana care isi fotografiaza palma pentru a incerca sa isi recupereze parola pierduta. Insa, in loc ca parola sa apara pur si simplu pe ecran, telefonul ascunde literele in modelele distincte din palma. Caracterele incomplete ar trebui sa ofere utilizatorului un indiciu suficient pentru a ghici parola fara a face raspunsul prea evident. 

Daca metoda scanarii palmelor va ajunge vreodata pe viitoarele telefoane Galaxy, se va alatura unei liste lungi de tehnici de identificare biometrica. Telefoanele actuale ale Samsung, cum ar fi Galaxy S8 si Note 8, folosesc deja scanarea amprentei digitale, scanarea irisului si recunoasterea faciala. Desi breventul pentru scanarea palmei ar folosi la recuperarea parolelor uitate, exista intotdeauna posibilitatea ca acesta sa poata fi adoptat in alte scopuri, cum ar fi deblocarea telefonului sau autentificarea Samsung Pay. 

Principalul rival Samsung, Apple, a introdus recunoasterea faciala ca principala forma de autentificare pe iPhone X. Pentru a face acest lucru, Apple a proiectat un intreg sistem de camere care folosesc senzori 3D, camere cu infrarosu si un proiector pentru a face metoda Face ID cat mai sigura. 

Samsung nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate