Cautare


Google Assistant, oferit acum pe tabletele Android
15 Decembrie 2017 Mobile

Google Assistant, oferit acum pe tabletele Android

Google a declarat miercuri ca isi extinde asistentul vocal pe tablete si telefoane care ruleaza pe Android Lollipop.

Google Assistant, la fel ca rivalii Alexa, Siri si Cortana, raspunde la tot felul de intrebari, variind de la starea vremii pana la informatiile de zbor pentru viitoarea dvs. intalnire. Poate ajuta si la alimentarea dispozitivelor inteligente de acasa, precum prize si becuri si poate pastra lista de cumparaturi. 

Odata exclusiv pe telefoanele Google Pixel, Assistant a fost lansat la inceputul acestui an pe telefoanele Android, insa tabletele au fost lasate pe dinafara, la fel si telefoanele care ruleaza pe versiuni Android mai vechi. 

Google a anuntat miercuri ca Assistant a inceput deja sa ajunga pe tabletele care ruleaza pe Android 7.0 Nougat si 8.0 Oreo, cu limba stabilita in engleza in SUA. Vor fi disponibile mai multe limbi anul viitor. 

Pe telefoane, Assistant ruleaza deja pe Android 8.0 Oreo, 7.0 Nougat si 6.0 Marshmallow. Acum se lanseaza pentru utilizatorii Android 5.0 Lollipop din SUA, UK, India, Australia, Canada, Singapore, Mexic, Spania, Italia, Japonia, Germania, Franta, Brazilia si Coreea. 

Aceasta inseamna, potrivit Google, ca peste 50% dintre utilizatorii Android din intreaga lume vor avea Assistant pe telefoanele lor. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate