Cautare


18 Decembrie 2017
Samsung si LG vor prezenta noi telefoane la CES, potrivit unui raport

Samsung si LG ar putea lansa noi telefoane low-cost in cadrul CES 2018, in ianuarie.

Potrivit site-ului coreean de stiri ETnews, Samsung ar putea prezenta noile telefoame Galaxy A8 si A8+, in timp ce LG ar putea anunta viitoarea serie de telefoane K. Datele exacte nu au fost dezvaluite, insa CES se va desfasura in perioada 9-12 ianuarie 2018.

Odata o scena majora pentru prezentarea telefoanelor, CES si-a indreptat atentia in ultimii ani pe aparatele inteligente de uz casnic. Producatorii de telefoane mobile s-au indreptat spre Mobile World Congress (MWC), desfasurat in fiecare an in Barcelona, la sfarsitul lunii februarie. Cu toate acestea, unele telefoane apar la CES, desi este mult mai probabil sa fie vorba despre telefoane entry-level sau midrange sau alte variante de dispozitive din SUA, lansate deja in alte tari. 

Atat Samsung A, cat si LG seria K se potrivesc acestui model. Acestea nu au farmecul modelelor de varf al companiilor, cum ar fi seria Samsung Galaxy S si Note sau LG seria G si V, insa tind sa aiba preturi mult mai rezonabile. Este demn de recmarcat ca atat LG, cat si Samsung, si-au anuntat cele mai recente serii de telefoane K si Galaxy A in cadrul CES 2017, asa incat un anunt la CES 2018 ar urma aceasta tendinta. 

Se zvoneste ca telefoanele Samsung vor avea urmatoarele caracteristici:
- 18:9 AMOLED Infinity Display cu rame subtiri (asemanatoare modelului Galaxy S8);
- toate functiile AI precum Bixby Home sau Bixby Remind;
- Samsung Pay;
- recunoasterea amprentei digitale;
- multitasking "Split View" si "Pop-up View"

Telefoanele din seria LG K ar putea avea urmatoarele caracteristici:
- LG Pay;
- radio FM;
- display de 5,3 inch full-HD;
- 3GM de RAM;
- 32GB de stocare

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate