Cautare


03 Ianuarie 2018
Apple isi cere scuze pentru incetinirea iPhone-urilor mai vechi

Apple si-a cerut scuze dupa ce s-a confruntat cu critici in urma recunoasterii faptului ca incetineste in mod deliberat unele modele iPhone mai vechi.

Compania sustine acum ca va inlocui bateriile la preturi mai mici si va lansa un software in 2018 astfel incat clientii sa poata monitoriza starea bateriei telefonului. 

Unii clienti au suspectat mult timp faptul ca Apple a incetinit iPhone-urile mai vechi pentru a incuraja upgrade-ul la modele mai noi. 

Apple a recunoscut ca a incetinit anumite telefoane cu baterii invechite, insa a spus ca a facut aceasta pentru a "prelungi viata" acestor dispozitive. 

Intr-un anunt publicat pe site-ul sau, Apple a aratat ca va reduce pretul inlocuirii unei baterii in afara garantiei de la 79 dolari la 29 dolari in SUA. In UK, pretul va scadea de la 79 lire sterline la 25 lire sterline. 
Apple a declarat ca face eforturi pentru a "aborda preocuparile clientilor, ca semn de recunoastere a loialitatii acestora si pentru a recastiga increderea celor care s-au indoit de intentiile Apple". 

Compania s-a confruntat cu opt procese impotriva sa in SUA cu privire la aceasta chestiune. De asemenea, s-a confruntat cu o actiune juridica in Israel si Franta. 

La inceputul lunii trecute, Apple a recunoscut ca a incetinit in mod deliberat unele modele mai vechi iPhone. A sustinut ca a facut modificari la sistemul de operare iOS pentru a gestiona bateriile litiu ion imbatranite din unele dispozitive, deoarece performantele bateriilor scad in timp. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate